Affiliate Agent voor Jeep Experience Costa Blanca

Toekomst ontwikkelingen toerisme

Gasten en inwoners van de Costa Blanca zoeken in de toekomst, naast de traditionele strandvakanties, steeds meer naar "beleving" en (ont)spannende activiteiten. Mensen zijn daarbij steeds meer op zoek naar een totaalbeleving tijdens hun verblijf aan de Costa Blanca. De Jeep Experience die wij aanbieden is een geweldige beleving die aan jouw gasten en bezoekers kan worden aangeboden en draagt bij aan het ultieme vakantiegevoel of woonplezier aan de Costa Blanca. 

 

Ontwikkel met de tijd mee

Ook het zoeken, reserveren en boeken van activiteiten en belevenissen zal door zowel gasten, bewoners als agenten in de toekomst meer en meer via internetdiensten plaatsvinden (o.a. via Tablet en Smartphone tijdens het verblijf). Flyers, advertenties en andere vormen van "papieren" reclame zullen langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. 

 

Het is belangrijk voor hotels, agenten en andere ondernemers om op tijd mee te gaan met deze nieuwe ontwikkelingen. Wij willen er voor zorgen dat de informatie en de mogelijkheden voor boekingen van een Jeep Experience op een eenvoudge wijze voor gasten, hotels en agenten op het internet en/of via uw eigen website beschikbaar is. Hiermee komen we aan de wensen van gasten en agenten tegemoet voor informatie of boeking(en) van een Jeep Experience. 

 

Affiliate Agent; Iets voor jou?

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen zijn wij continu op zoek naar Affiliate Agents aan de Costa Blanca voor onze Jeep Experience activiteiten. Als Affiliate Agent ben je in staat om informatie over onze Jeep Experience direct via je eigen website en onder je eigen naam aan gasten te tonen. Ook kun je daarmee direct een Jeep Experience reserveren en boeken. Wij werken op dit moment al samen met meer dan 20 agenten en hotels aan de Costa Blanca die, natuurlijk tegen een vergoeding, onze Jeep Experience verkopen.

 

Nieuwe mogelijkheden in ons boekingssysteem

Om onze Affiliated Agents nog beter te ondersteunen hebben we speciaal voor jullie vanaf 1 september 2015 nieuwe mogelijkheden ontwikkeld en geintegreerd in ons online boekingsprogramma. Met deze nieuwe mogelijkheden kun je informatie over de Jeep Experience op je eigen website tonen (ook onder je eigen naam), kun je een real-time boeking verwerken en ontvang je automatisch een bevestiging van de daaraan gekoppelde provisie. Door onze real-time boekingsmogelijkheid hebben je gasten altijd de garantie dat de boeking direct is verwerkt. Hierdoor kunnen er geen dubbelboekingen plaatsvinden en worden teleurstellingen voorkomen. 

 

We hebben het systeem zo aangepast dat het plaatsen/installeren van ons boekingssysteem bij nieuwe en bestaande Affiliated Agents in korte tijd bij je kan plaatsvinden zonder ingrijpende aanpassingen op je eigen systeem/website. Werkte je al met ons boekingssysteem en wens je gebruik te maken van onze nieuwe functionaliteit, neem dan contact met ons op om dat mogelijk te maken.

 

Hoe werkt ons boekingssyteem? 

We hebben ons systeem zo ingericht dat het eenvoudig werkt. Je maakt, samen met ons als je dat wilt, een eigen pagina aan waarmee je onze Jeep Experience onder je eigen naam kunt aanbieden. In het boekingssysteem wordt elke Affiliate Agent "uniek" gemaakt waardoor we altijd kunnen zien wie de boeking heeft verricht en wie de provisie ontvangt. Op het moment dat de klant via jou een Jeep Experience boekt worden er door het boekingssysteem automatisch 3 e-mails verzonden.

 

E-mail 1 -> Deze gaat naar de klant met de bevestiging van de boeking en de relevante informatie van de Jeep Experience (bijv. datum, starttijden, opstapplaats, etc.).

 

E-mail 2 -> Deze mail gaat naar de Affiliate Agent zelf (je eigen emailadres). Deze dient als bevestiging van de via jouw verwerkte boeking en dient daarmee ook voor de bevestiging van de te verrekenen provisie.

 

E-mail 3 -> De derde email gaat naar "4x4-ROUTES.COM" voor bevestiging van de boeking voor de Jeep Experience.

 

Belangrijk om daarbij te vertellen is dat ons systeem drietalig is ingericht. Neem eens een kijkje voor een impressie van ons boekinssysteem zoals deze is geintegreerd bij https://www.ontherocks.eu

 

Veiligheid en privacy

Ons boekingssysteem is volledig geschikt voor het werken met Windows, Android en Apple besturingssystemen. Je kunt met ons boekingssysteem veilig werken waarbij er eveneens een hoge mate van veiligheid bij financiele handelingen is ingebouwd. Jouw gegevens en die van je gasten worden natuurlijk veilig verwerkt waarbij de privacy is gewaarborgd. Uiteraard worden de gegevens van jou en van je gasten nooit aan derden verstrekt of gebruikt voor ongewenste mailings.