Route Informatie - 3 - 5 uur of 1 dag

Echt OFF ROAD Rijden
4x4 ROUTES - Altea Costa Blanca Spanje

Wij bieden diverse Off Road routes aan die varieren in intensiteit en zwaarte. Zo zijn de 3 uur durende Off Road routes ook goed geschikt voor kinderen en ouderen. Er zijn ook dagroutes die zeer uitdagend en spannend zijn. Boek je vaker een 3/5uurs of dagroute bij ons, dan zorgen we er zoveel als mogelijk voor dat je verschillende Off Road routes zult rijden. Wij houden per klant bij welke Off Road routes er gereden zijn. Het kan dan alleen voorkomen dat het eerste deel van de Off Road route via de Rio Algar hetzelfde kan zijn waarna we op verschillende routes de Jeep experience voort kunnen zetten.

 

Voor een On-Road Jeep Tour aan de Costa Blanca, kijk dan op https://www.jeeptours.es/

 

Voor al onze routes hebben wij een vergunning van gemeenten en provincies waar wij door heen rijden. Onze routes gaan door beschermde natuur gebieden, van 1 juli tot 31 december zijn er meer routes beschikbaar, we rijden dan ook alleen op bestaande tracks.

 

In onze routes van Altea naar Castell de Castells kunnen we de volgende stops in plannnen

 

Natuurlijk bieden we ook Off Road routes aan die je kunt boeken om te rijden als bedrijfsevenement, of die je samen met je vrienden, collega's of familie runt rijden. Voor bijzondere wensen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij hebben onze Off Road routes met grote zorg samengesteld en getest om daarmee aan alle wensen te kunnen voldoen. In overleg met jou kunnen we onze routes zoveel als mogelijk aan je wensen aanpassen. 

 

We beschikken over verschillende hoofdroutes binnen de regio op basis waarvan we in staat zijn om middels combinaties van deze routes "nieuwe" Off Road routes voor je samen te stellen. Bij de Off Road dagroutes bestaat er de mogelijkheid om gezamenlijk te eten in een van de door ons geselecteerde authentieke Spaanse restaurants langs de route. Dit behoort niet tot de route en is geen verplichting. Bij aanvang van de Off Road dagroute zullen we hier naar informeren.

 

We rijden alle Off Road routes in groepen van maximaal 3 Jeeps Wrangler TJ. Als de groepen groter zijn en we meer Jeeps moeten inzetten dan is dat geen probleem, alleen zullen we dan in meerder groepen van maximaal 3 Jeeps Wrangler TJ rijden. Dit in verband met de veiligheid onderweg tijdens de Off Road gedeelten.

 

Elke Off Road route wordt gereden met een van onze gidsen, deze rijd altijd voorop. Uit het oogpunt van veiligheid rijden de andere Jeeps allemaal met plus minus 100 meter tussenruimte.

 

 

Wil je een Off Road experience met ons beleven dan kun je ons op verschillende manieren bereiken;

- reserveer nu via de website,

- kom naar ons boekingspunt in de winkel van On the Rocks Altea (Calle la Mar 23, Altea (N332),

- bel voor een Jeep Experience, met 2 of meer Jeeps naar +34 679 825 536 

- e-mail naar info@4x4-routes.com. 

 
 

Voor meer informatie, kijk ook naar de waarderingen van klanten tot nu toe; Tripadvisor of Facebook)